петиція

1. Ми дуже здивовані тим, що, як виявилося, в нашій країні існує „Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі”.

2. Ми доводимо до Вашого відома, що ми — дорослі люди, і в змозі відрізнити погане від доброго. Ми не потребуємо жодних комісій, які б захищали нашу мораль.

3. Ми, як виборці, не уповноважували владу створювати таку комісію.

4. Ми не бачили жодного натяку на перспективи виникнення такої комісії в програмах партій, що здобули перемогу на виборах 2006 і 2007 року та у вашій програмі президента.

5. Як платники податків, ми абсолютно незгодні з тим, що наші гроши витрачаються на діяльність, яку ми не замовляли і про яку донедавна взагалі не знали.

6. Як громадяни, ми бачимо велику небезпеку у діяльності цієї комісії.

7. Це побоювання грунтується на досвіді вилучення серверів „Інфостору” та заявах самої комісії щодо соціальних мереж “В Контакте” та „Live Journal”, які вважаються членам комісії виключно джерелами порнографії.

8. Загальновідомим є той факт, що інтернет містить безліч сайтів з безкоштовною та загальнодоступною порнографією. Тому, навіть якщо припустити, що ця комісія дійсно опікується захистом громадян від них самих, треба одразу зрозуміти марність її справи.

9. Також загальновідомим є факт, що мережі “В Контакте” та „Live Journal” є, перш за все, засобом вільного спілкування людей на будь-які – у тому числі і політичні – теми. Для тих, хто шукає порнографію, ці ресурси занадто складні і нецікаві.

10. Ми не опікуємося мережами “В Контакте” та „Live Journal”, ми опікуємось свободою слова та здоровим глуздом.

11. Ми категорично не згодні з тим, аби будь-хто займався „вивчанням” порнографії у мережі за наші кошти, не говорячи вже про те, аби на підставі цих „вивчань” робив якісь висновки і рекомендував щось забороняти.

12. Тому ми вимагаємо від Вас, як Президента, обраного нами на загальних виборах, негайного розпуску вищезгаданої комісії. Порнографія має „досліджуватись” лише за власні кошти.

підписувати тут

http://www.petition.org.ua/?action=view&id=82068

Не те щоб я вірила що це щось змінить, але потрібно спробувати, хоча б  висловити свою  думку.

19 thoughts on “петиція

  1. “В Контакте” та „Live Journal” є, перш за все, засобом вільного спілкування людей на будь-які – у тому числі і політичні – теми

    Собака порылась именно тут =))

  2. Очень правильная инициатива — уже задолбали отключения телеканалов, закрытие интенет-ресурсов и прочая «борьба за нравственность».

  3. хоча б висловити свою думку

    Все правильно! Я как раз сегодня Галича вспоминал:
    «Вот как просто попасть в палачи —
    Промолчи, промолчи, промолчи…»

  4. В том-то и дело, хороший повод, «педофилия», «порнография», размахивают этими понятиями как флагами на митинге. Гадко.

  5. Надеюсь, ато без горячей воды (отключили гады) с холодными батареями я как-то проживу, но без интернета я долго не протяну (без свободного интернета), пойду делать революцию))

  6. Порнография здесь только «красивый» повод взять под контроль интернет пространство. А это не есть хорошо.

  7. Очень на это надеюсь, как-раз ваша ситуация меня особо заставила над призадуматься.
    И что особенно не приятно, все это делается под таким благородным предлогом как борьба с детской порнографией и т.п.

  8. Hi; Добрый день, большое спасибо за материал мне действительно очень понавился добавленый Вами пост. Добавил блог в избранное =))

Comments are closed.